Laura in Argentinië

Laatste reacties

Hieronder vind je een overzicht van de laatste 100 reacties

Renate

Geweldig meid, zo leer je de cultuur en het land echt goed kennen ????. Heerlijk genieten nog!!

Harma

He Laura, je hebt weer veel gezien. Klinkt geweldig allemaal????. Geniet er nog van de laatste maanden. Groetjes van ons

Carla

Ha lieve Laura,

Dank je wel voor je prachtige verhaal. Ik heb allerlei foto's gezien van de verschillende reizen die je de afgelopen tijd gemaakt hebt. Dit samen met je verhaal maakt het levendig voor me. Een ontzettend mooie ervaring. Ook het dansevent met de prachtige kostuums waren subliem. Je kan van alles en ik ben heel erg trots op je dat je dit allemaal doet. Een levenservaring waar ik jaloers op kan zijn.
Ik zie weer uit naar het verhaal over je volgende reis naar Valle de la Luna.
Ik wens je heel veel plezier, fijne Paasdagen. Vanuit Turkije een goeie tijd.
Liefs Carla.

clemensheerink@icloud.com

Mooi verhaal weer van je????

clemensheerink@icloud.com

Hoi Laura

Het verhaal van je was weer geweldig en weet je wat ik het mooiste vindt, dat je bij de Dakar rally rijders bent geweest want dat is mijn favoriete sport wat 1 keer per jaar plaats vindt en ik volg het op de tv.
Wou dat ik er bij was maar helaas jij bofkont.
Nou verder heel veel plezier verder nog en goeie reis naar je vakantie bestemming en hoop snel weer wat van je te horen.

Sietske

Hee siss love you so much.
Xxx ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Harma

Hi Laura, wat leuk al je verhalen. Leuk dat je ons laat mee genieten van alles wat je meemaakt. Volgens mij ben je lekker aan het genieten. Groot gelijk. Heel veel plezier en we wachten weer op je volgende bericht???? liefs van ons

Clemens

Nou verhaal gelezen en ik vind het hartstikke leuk ben trots op je dat je heel veel lol en plezier hebt.

Christine Willems

Hallo Laura
Ontzettend leuk om allemaal te lezen, het bloemenfeest, het reclame maken voor de gedichten in de aanhangwagen, Buenos Aires en jouw verjaardag: heel fijn voor jou dat ze er een mooi feest van gemaakt hebben.!
groetjes Christine

Martin Schoorl

Hoi Laura,
Je bent alweer een maand van huis. Dat is toch snel gegaan.
Vol verwachting zien wij uit naar nieuwe verhalen en ook foto's.

Carla Wentholt

Ha stoere meid,

Ik heb genoten van je reisverhaal. Nu eindelijk veel neven en nichten: een lieve aardige familie erbij. Top.
Fijn te horen dat je ook steun krijgt van je klasgenoten en je AFS mentor en dat je vanaf nu een stuk rust krijgt en je kunt concentreren op het alledaagse leven en je school- en andere activiteiten.
Ik ben net terug uit Turkije en je krijgt de hartelijke groeten van Ali en Ahmed. Zij hebben ook van jullie gezelschap genoten.
Laura, veel succes met het leren van je taal en je andere activiteiten daar. Geniet!!
Doe je de groeten aan iedereen! Liefs Carla

Renate

Ooooh, heerlijk Laura! Fijn dat je goed terecht bent gekomen bij aardige en gezellige mensen. Drop vinden buitenlanders inderdaad niks hahaha (ik herkende het gelijk). Kan me voorstellen dat je zo moet omschakelen. 22 uur pas eten ppfff. Maar meid ik hoor het al je gaat een mooie tijd tegemoet ;-)! Geniet er lekker van, de herinneringen draag je de rest van je leven bij je :-D
Groetjes Renate

Clemens

Heb je verhaal gelezen vond het heel interessant en het gaat goed daar met je dus veel plezier en succes

Renate

Whoa, yes super meid! Mooie herinneringen maken daar want zo'n reis blijft de rest van leven bij je ;-). Spannend maar toch op eigen benen (met een gastgezin als vangnet en ondersteuning). Hahaha, kijken hoelang het duurt voor je ook zelfs in het Spaans gaat denken ipv alleen praten ;-p. Zet hem op meid en heeeeell veeeel plezier. Groetjes Renate en lekker blijven dansen!!

Carl Wentholt

Wat een prachtig mooi verhaal. Ik hoop dat je droom helemaal uitkomt en een grote uitdaging wordt: je gastgezin, het land Argentinië, het ontmoeten van nieuwe mensen, het spreken van Spaans. Maak er iets moois van. Liefs Carla

Ammy Staal

Hoi Laura, het was mooi om dit te lezen. Je heb het goed verwoord. Knap hoor. Wij wensen jou daar straks heel veel succes en plezier toe, en hoop dat je het daar erg gezellig heb in je gastgezin.

erika Schoonhoven

Hoi Laura

Als je wilt horen wat de voordelen zijn van een dorp boven een stad - kan je altijd contact opnemen met Eline Slotegraaf die over een week terug komt van haar AFS jaar in Argentinie. Zij woonde in een dorp vergelijkbaar met het jouwe - en vond het vooral geweldig dat ze heel snel onderdeel was van de gemeenschap. Dat heeft haar uitwisselingsjaar heel speciaal gemaakt.
En... ve)el plezier in Mendoza. Dat is de stad waar ik jaren heb gewoond - de omgeving is er heel mooi.

Groet, Erika Schoonhoven (vrijwilliger AFS Noord Nederland